Kategorier

›› Blommor
›› Bröllopsplanerare
›› Bröllopsresa & smekmånad
›› Bröllopssviter
›› Catering
›› Dukning
›› Festlokaler
›› Fotografer
›› Fyrverkeri
›› Inbjudningar & tackkort
›› Kläder
›› Musiker
›› Ringar
›› Smink & skönhet
›› Transport

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "bröllopskonsult" i beskrivningen

Bröllopskoordinatorn Fafe

Östra långgatan 19
434 41 Kungsbacka
0300-737 63
Bröllopskoordinator, bröllopskonsult, wedding planner etc. oavsett vad ni väljer att kalla oss, så är vår uppgift att göra era bröllops förberedelser och er bröllopsdag till en helt underbar och speciell dag. Det är vår roll som bröllopskoordinator att se till att Ni kan slappna av så att er dag blir den perfekta bröllopsdagen!

Som bröllopskoordinator tar vi hand om hela eller delar av arrangemanget. Vi planerar och bokar allt efter era önskemål. Vi ser till att alla förutsättningar finns för att ert livs viktigaste dag blir som ni önskat och tänkt er.
 Lägg i lista    Visa på karta

BeWed

För att ordna ett drömbröllop krävs mycket tid, något som det ofta är ont om! Det är tråkigt att behöva skjuta på sitt bröllop eller skära ned på inslag man alltid drömt om.

En koordinator fungerar som er privata bröllopsspecialist som gör sitt yttersta för att ordna er speciella dag. Hon fungerar både tidsbesparande och som en idéspruta för originella inslag.

Vi har kontakterna och hjälpmedlen som förverkligar ert drömbröllop!
0705-481776
 Lägg i lista    Visa på karta

Bröllops Mulle

Vi förverkligar ert drömbröllop! Grunden till ett lyckat bröllop är planering! Tanken är att vara ute i god tid innan man gifter sig.

En koordinator ser till att ert drömbröllop blir som ni har tänkt er. För er blir det både tidsbesparande och bekymmersfritt. Ger er förslag och ideér som spelar in i ert bröllop av olika slag. Vi har kontakterna samt alla hjälpmedlen som ni behöver till att förverkliga ert bröllop!
0768-132258
 Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Mera bröllop?

På Mera bröllop får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar ett bröllop i Göteborg. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!